Thursday, September 23, 2010

Monday Nite..

Salam guys..

Before this, kita selalu dengar tentang malam,
lebih-lebih lagi tentang malam jumaat,
banyak cerita seronok dari yang tidak,
ada yang tertunggu-tunggu malam tu,
ada yang buat tak kisah macam aku,
macam-macam kalau nak dihitung..

tapi kali ni kita lupakan sekejap tentang malam jumaat,
kita tumpukan pada malam isnin pulak, monday nite..
Mutiara Bowling Centre akan mengadakan tournament
10 pin bowling..check details seperti di bawah :

Tarikh : 27 September 2010

Masa : 8.30pm - 11.30pm

Tempat : Mutiara Bowling Centre,
              4th floor Mutiara Shopping Complex

Bayaran : MYR 40 / 4 games

* segala pertanyaan berhubung tournament ini boleh hubungi Mutiara Bowling Centre di talian  
03 6250 7002



5 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

menang tak? hehehhe

Kasih said...

game yg ni saya xjoin yanie..sbb jauh kat damansara,mau subuh sampai rumah hehe..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

kasih...dah lama tak hapdet belog yer?

hehehhe rindu nak komen

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

rindu nak komen n3 baru kat sini

Kasih said...

yanie..
sori aktiviti bowling
agak terganggu kesan
dari hubungan cinta
yang sedang dilanda
ribut petir =)

Template by:
Free Blog Templates